Предимството да използвате Carbon Clearing

Силата на Carbon Clearing за вашият Двигател

Предотвратява проблеми с Двигателя Ви.

Основното предимство на използването на Carbon Clearing е че може да почистите изцяло двигателя си отвътре без да е необходимо да го разглобявате.

Carbon Clearing достига и почиства дори и най-закътаното място в двигателя ви , там където дори  и след разглобяване , човешка ръка не може да достигне.

Carbon Clearing размеква всички твърди карбонови отлагания само за 30 мин и дори след края на процедурата въздушният поток който преминава през двигателя продължава да само почиства двигателя дори когато просто си карате автомобила.

 

Carbon Clearing  просто ви спестява пари.Профилактично почистване на двигателя с Carbon Clearing ви позволява , някои от  , частите на двигателя да започнат отново да функционират , а не да ги сменяте, като по този начин ще ви спести излишно харчене на пари за закупуването на скъпи части, като нов турбокомпресор (1,350лв. – 3,400лв), Катализатор (2000лв – 4.800лв), DPF (2300лв – 7.200лв) или EGR клапан (380лв-950лв).

 

Тези проблеми са резултат главно от лошото горене, която задушава двигателя.

Така че, преди да подменяте части на двигателя си, опитайте с Carbon Clearing. Мръсният двигател, в резултат на Карбоновите отлагания е най-голямата  заплаха за неправилното функциониране на автомобила.